Prijavite se za brži pristup najboljim ponudama. Kliknite ovde ako nemate nalog.

Solo truba,violina,hor ili orkestar za sahrane pogrebe Privatno

пре 7 месеци Usluge Banovci Dunav   102 pregleda

-- Дин.

  • solo-trubaviolinahor-ili-orkestar-za-sahrane-pogrebe-big-0
  • solo-trubaviolinahor-ili-orkestar-za-sahrane-pogrebe-big-1
  • solo-trubaviolinahor-ili-orkestar-za-sahrane-pogrebe-big-2
Lokacija: Banovci Dunav
Cena: -- Дин. Po dogovoru

Solo trubač ,violinista,horili orkestar  na sahranama, opelima, fanfare.

Posebno teški trenuci koji zahtevaju pribranost i dostojanstvo susahrane. Nekada je posebno teško, ali ujedno i jedino moguće ispratiti nekogbliskog uz zvuke omiljene muzike ili pesme koja je obeležila život te osobe.

U Beogradskom duvačkom pogrebnom orkestru nalaze se školovanimuzičari, koji su svoje iskustvo sticali u vojnim i policijskim orkestrima, alii na muzičkim akademijama, operama i pozorištima.

Naše iskustvo je dugogodišnje, a svoju profesionalnu delatnostobavljali smo na velikom broju sahrana i opela, na kremacijama, polaganjimaurne, pomenima i ispraćajima.

Nastupamokao orkestar, a po želji klijenta i pojedinačno kao trubač, violinista, popotrebi i kao crkveni hor. Ovaj orkestar je dostupan kako u Beogradu,tako i van njega.

064/39-30-694   063/80-88-919 Aleksandar

Pogrebni orkestar, pogrebni orkestar za sahrane Beograd, duvački orkestarza sahrane, bleh muzika zasahrane, Beogradski Duvački Pogrebni Orkestar,sviranje na sahranama ,pogrebna muzika, orkestar za sahraneBeograd, plehmuzika za sahrane Srbija, pogrebniorkestar za ispraćaj, pogrebni orkestar zapomen, pogrebna muzika za kremacije,muzika sa pomene, muzikaza sahrane Stara Pazova, orkestarza sahrane Šabac, pogrebnamuzika Požarevac, pogrebniorkestar Obrenovac, sviranjena sahranama Ruma,pogrebni marševi. 

Dodatni detalji

Kontakt telefon 0638088919